• Un număr de doar 49.550 de societăți comerciale din cele 606.995 eligibile în acest moment în România au înregistrat cheltuieli cu sponsorizarea și au direcționat până la 20% din impozit către entitățile eligibile, inclusiv ONG-uri.?
  • Doar 8% dintre societățile comerciale din România au direcționat 20% din impozit? Suma totală care putea fi direcționată în 2020 se ridică la 881 milioane de Euro
  • Asociația Prematurilor a primit în 2021 aproximativ 50.000 de euro pentru donații în maternități, proiecte de susținere și informare?

Tu ce alegi faci cu impozitul pe venit sau pe profit? Încă mai poți folosi această facilitate fiscală pentru bebelușii prematuri completând contractul de sponsorizare de aici.

*Datele sunt evidențiate de proiectul de cercetare realizat de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) împreună cu EY România, care își propune să crească nivelul de conștientizare cu privire la creditul fiscal de 20%.

Te invităm faci o fapta bună chiar astăzi! Gestul tău va avea importanță o viață întreagă pentru bebelușii prematuri care se nasc în România!

Fii tu Moș Crăciun pentru ei!

Alături de ține putem câștigă timp și vom reuși ajungem la cât mai mulți Eroi în Scutece din țară. Au mare nevoie de noi.

Mulți prematuri se nasc în maternități mai puțîn dotate și rămân pe lista lungă de așteptare pentru transfer în alte unități neonatale, care le ofere o șansă reală la viață! Această campanie de strângere de fonduri are scop dotarea cu echipamente moderne a secțiilor ATI de la neonatologie.

REDIRECȚIONEAZĂ 20% din impozitul pe profit al firmei tale, pana pe 30 decembrie!

Procedura de sponsorizare este extrem de simplă:
1. Încheie un contract de sponsorizare cu Asociația Prematurilor. Descarcă-l de aici: https://asociatiaprematurilor.ro/companii/
2. Completează-l cu datele companiei tale, în două exemplare, semnează-l, ștampilează-l și trimite-l la adresa Șoseaua Mihai Bravu Nr. 215, București 030316 – Asociația Prematurilor.

3. La rândul nostru, îl vom semna și ștampila și îți vom trimite un exemplar înapoi prin serviciul de curierat.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, ne poți scrie la contact@asociatiaprematurilor.ro.

IMPORTANT: Alege să faci o faptă bună până pe 30 decembrie 2021 si să direcționezi banii către entități nonprofit – furnizori de servicii sociale acreditate, așa cum este și Asociația Prematurilor.

Firma ta nu a iesit pe profit? Află ca poti face o donatie (persoana fizica) direct pe site-ul nostru: https://asociatiaprematurilor.ro/doneaza/

Orice suma contează!

Noi, cadrele medicale și părinții iți mulțumim!

Asociația Prematurilor dezvoltă în România programe dedicate copiilor născuți prematur, părintilor și personalului medical de la neonatologie și reunește experți din diferite discipline, părinti, reprezentanți din mass-media pentru a ȋmbunătăţi calitatea serviciilor publice de sănătate din România. Asociatia Prematurilor este singurul ONG din România acreditat pe prematuritate în conformitate cu prevederile Legii nr.197/2012 privind asigurarea calității în domeniul serviciilor sociale de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice din România.

Organizația deruleaza programe caritabile de donații în maternități, de educație continuă pentru cadrele medicale, susține ateliere si webbinarii pentru familiile cu prematuri, proiecte de prevenție a nașterii premature, susține financiar cazurile sociale de familii cu prematuri.

Recent, Comitetul Economic și Social European (CESE) a acordat Premiul pentru Solidaritate Civilă Asociației Prematurilor pentru proiectul prin care s-au donat echipamente și aparate de protecție secțiilor de neonatologie din România. În ianuarie 2020, Asociația Prematurilor a fost premiată în Germania, de către EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants), pentru implicarea în proiecte de filantropie și pentru rezultatele obținute în România în cauza prematurității.