Persoană fizică

Redirecționează 2%

Solicita statului să redirecționeze către Asociația Prematurilor 2% din impozitul pe venit pe persoană fizică.

Ce trebuie să faci?
Să completezi formularul 230 sau 200 (pentru alte venituri) cu datele tale și să ni-l trimiți la adresa Str. Giacomo Puccini, nr. 8A, et 4, Puccini Offices – Asociația Prematurilor. Ne ocupăm noi de depunerea acestuia.

Procedura pas cu pas:

Descarcă formularul personalizat cu datele Asociației Prematurilor
Completează-l cu datele tale și nu uita să-l semnezi
Depune formularul la poștă cu scrisoare recomandată la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu sau trimite-l la adresa noastră: Str. Giacomo Puccini, nr 8A, et 4, Puccini Offices – Asociația Prematurilor

Adresele le poți consulta aici
Termenul de depunere a formularelor este de 25 mai ale anului în curs, după această dată, contribuabilii pierd acest drept de redirecționare și banii merg direct în conturile statului. Alege conștient unde merg banii tăi!

Alege cum investești în sănătatea copiilor noștri

50 de bebeluși se nasc înainte de termen în fiecare zi în România, adică peste 100 de familii sunt afectate zilnic de prematuritate care presupune lupta cu viața și luni de zile de spitalizare. De aceea este recomandat ca stimularea precoce a bebelușului să înceapă încă din maternitate simultan cu echilibrarea emoțională a părinților.

Și după externare, un copil prematur are nevoie de minim 30 de ședințe de terapie pentru a recupera sau minimiza efectele prematuritatii. Uneori aceste date se pot modifica în funcție de istoricul medical și complicațiile de la naștere, iar evoluția poate presupune ani de zile de recuperare. În ultimele 2 luni Asociația Prematurilor a susținut peste 50 de ore de terapie în spitale de care au beneficiat 200 de familii.

Tu câte ședințe poți susține?

Susține 1 ședință de terapie – 70 ron
Susține 2 ședințe de terapie – 140 ron
Susține 4 ședințe de terapie – 280 ron
Susține 6 ședințe de terapie – 420 ron
Susține 10 ședințe de terapie – 700 ron

Voluntariat

Proiectele noastre nu ar fi posibile fără implicarea și suportul oamenilor inimoși și generoși care înțeleg că voluntariatul este o calitate, o aptitudine, o manieră diferită de a susține activitățile derulate de Asociația Prematurilor.
A susține o cauză înseamnă a te implica fără suport material și moral. Înseamnă să te alături oamenilor care au nevoie de tine și în felul acesta, să contribui la schimbarea viitorului întregii familii cu copii prematuri.

Zi de naștere

Nu știm câți oameni ar alege să doneze bani către cauze umanitare, dar știm că sunt numeroase persoane care ar alege să ajute și într-o altă manieră.
Ziua de naștere a fiecăruia dintre noi reprezintă un motiv real de bucurie și de fericire și putem să oferim la rândul nostru aceleași sentimente și celor care au nevoie de ele.
Te-ai gândit ca la petrecerea de ziua ta să le propui tuturor invitaților să facă o faptă bună și să-ți doneze contravaloarea cadoului tău pentru copiii prematuri din Romania?
Un gest mic pentru a schimba viitorul eroilor de la neonatologie și a întregii familii!
Fii darnic și nu uita că gestul tău va fi imitat și de alți oameni care doresc să facă fapte bune!

Galantom