Persoană fizică

Redirecționează 2%

Solicita statului să redirecționeze către Asociația Prematurilor 2% din impozitul pe venit pe persoană fizică.

Ce trebuie să faci?
Să completezi formularul 230 (pentru alte venituri) cu datele tale și poti să il depui personal la ghiseu, prin posta cu scrisoare recomandata sau il trimiti in orginal la adresa noastra si ne ocupam noi de depunerea acestuia.

Procedura pas cu pas:

Completează-l cu datele tale și nu uita să-l semnezi
Depune personal formularul sau prin poștă cu scrisoare recomandată la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.
Trimite formularul in original (prin posta sau curier) la adresa noastra si ne ocupam noi de depunerea acestuia

Adresele le poți consulta aici
Termenul de depunere a formularelor este  30 iunie 2020, după această dată, contribuabilii pierd acest drept de redirecționare și banii merg direct în conturile statului.

Alege conștient unde merg banii tăi!

Alege cum investești în sănătatea copiilor noștri

50 de bebeluși se nasc înainte de termen în fiecare zi în România, adică peste 100 de familii sunt afectate zilnic de prematuritate care presupune lupta cu viața și luni de zile de spitalizare. De aceea este recomandat ca stimularea precoce a bebelușului să înceapă încă din maternitate simultan cu echilibrarea emoțională a părinților.

Și după externare, un copil prematur are nevoie de minim 30 de ședințe de terapie pentru a recupera sau minimiza efectele prematuritatii. Uneori aceste date se pot modifica în funcție de istoricul medical și complicațiile de la naștere, iar evoluția poate presupune ani de zile de recuperare. În ultimele 2 luni Asociația Prematurilor a susținut peste 50 de ore de terapie în spitale de care au beneficiat 200 de familii.

Tu câte ședințe poți susține?

Susține 1 ședință de terapie – 70 ron
Susține 2 ședințe de terapie – 140 ron
Susține 4 ședințe de terapie – 280 ron
Susține 6 ședințe de terapie – 420 ron
Susține 10 ședințe de terapie – 700 ron

Voluntariat

Proiectele noastre nu ar fi posibile fără implicarea și suportul oamenilor inimoși și generoși care înțeleg că voluntariatul este o calitate, o aptitudine, o manieră diferită de a susține activitățile derulate de Asociația Prematurilor.
A susține o cauză înseamnă a te implica fără suport material și moral. Înseamnă să te alături oamenilor care au nevoie de tine și în felul acesta, să contribui la schimbarea viitorului întregii familii cu copii prematuri.

Zi de naștere

Nu știm câți oameni ar alege să doneze bani către cauze umanitare, dar știm că sunt numeroase persoane care ar alege să ajute și într-o altă manieră.
Ziua de naștere a fiecăruia dintre noi reprezintă un motiv real de bucurie și de fericire și putem să oferim la rândul nostru aceleași sentimente și celor care au nevoie de ele.
Te-ai gândit ca la petrecerea de ziua ta să le propui tuturor invitaților să facă o faptă bună și să-ți doneze contravaloarea cadoului tău pentru copiii prematuri din Romania?
Un gest mic pentru a schimba viitorul eroilor de la neonatologie și a întregii familii!
Fii darnic și nu uita că gestul tău va fi imitat și de alți oameni care doresc să facă fapte bune!

Sustine un prematur! Fii nasul lui de la distanta!

Intra in familia celor care fac bine pentru eroii in miniatura din Romania. Toti prematurii au nevoie lunar de sprijin in primii ani de viata. Fii nasul unui prematur si doneaza lunar in contul RO68BTRLRONCRT0411176001 cu mentiunea Nas/ Nasa.

Seteaza in contul tau bancar plata lunara catre Asociatia Prematurilor.
Vezi detalii

Toti prematurii sunt copiii nostri. Va multumim