Persoană fizică

Redirecționează pana la 3.5%

din impozitul pe venit

Ce trebuie să faci?
Procedura este simpla:

Descarca formularul 230 personalizat cu datele Asociatiei Prematurilor.

Completează formularul (doar prima pagina, sectiunea I) cu datele tale și nu uita să-l semnezi

Trimite-ne documentul scanat sau direct in format electronic la contact@asociatiaprematurilor.ro pana la 31 mai 2021.

Ne ocupam noi de trimiterea documentelor catre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.)

Cum mai poți trimite formularul completat?

  • in format electronic. ( Instaleaza aplicatia Adobe Reader, Click pe Editare, alege Fill & Sign, cauta pictograma stilou si semneaza in stanga jos la Contribuabil. Alege Done si semnatura este salvata)
  • prin poștă, cu scrisoare recomandată si confirmare de primire la adresa noastra: Șoseaua Mihai Bravu Nr. 215, sector 2, București, cod postal 030316
  • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (consulta aici lista administratiilor)
  • folosești serviciul online ANAF, Spatiul Privat Virtual, disponibil aici

Cum vom cheltui banii de la tine?

Cu sumele redirectionate de stat, prin formularul tau, vom achiziționa aparatura necesară pentru maternitățile neonatale din București și din țară, fară de care bebelusii prematuri nu ar putea supraviețui. Echipamentele pentru viitor le poate oferi șansa la o viață normală, echilibrată, sănătoasă și lipsită de obstacolele impuse de fenomenul prematurității.

Sprijinul tau conteaza pentru prematurii din Romania!

Nu uitati ca termenul de depunere a formularelor este 30 martie 2021, după această dată, contribuabilii pierd acest drept de redirecționare și banii merg direct în conturile statului.
Daca ai nevoie de informatii suplimentare, te putem ajuta cu drag. Scrie-ne la contact@asociatiaprematurilor.ro

Alege conștient unde merg banii tăi!

Descarca DECLARATIA UNICA

Daca in 2020 ai avut venituri din activitati independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuala si cedarea folosintei bunurilor si ai obligatia depunerii Declaratiei Unice

Voluntariat

Proiectele noastre nu ar fi posibile fără implicarea și suportul oamenilor inimoși și generoși care înțeleg că voluntariatul este o calitate, o aptitudine, o manieră diferită de a susține activitățile derulate de Asociația Prematurilor.
A susține o cauză înseamnă a te implica fără suport material și moral. Înseamnă să te alături oamenilor care au nevoie de tine și în felul acesta, să contribui la schimbarea viitorului întregii familii cu copii prematuri.

Zi de naștere

Nu știm câți oameni ar alege să doneze bani către cauze umanitare, dar știm că sunt numeroase persoane care ar alege să ajute și într-o altă manieră.
Ziua de naștere a fiecăruia dintre noi reprezintă un motiv real de bucurie și de fericire și putem să oferim la rândul nostru aceleași sentimente și celor care au nevoie de ele.
Te-ai gândit ca la petrecerea de ziua ta să le propui tuturor invitaților să facă o faptă bună și să-ți doneze contravaloarea cadoului tău pentru copiii prematuri din Romania?
Un gest mic pentru a schimba viitorul eroilor de la neonatologie și a întregii familii!
Fii darnic și nu uita că gestul tău va fi imitat și de alți oameni care doresc să facă fapte bune!

Sustine un prematur! Fii nasul lui de la distanta!

Intra in familia celor care fac bine pentru eroii in miniatura din Romania. Toti prematurii au nevoie lunar de sprijin in primii ani de viata. Fii nasul unui prematur si doneaza lunar in contul RO68BTRLRONCRT0411176001 cu mentiunea Nas/ Nasa.

Seteaza in contul tau bancar plata lunara catre Asociatia Prematurilor.
Vezi detalii

Toti prematurii sunt copiii nostri. Va multumim