Companii

REDIRECȚIONEAZĂ 20% PENTRU PREMATURII DIN ROMANIA

Cum vom cheltui banii? Cu sponsorizarea de la tine vom achiziționa aparatura necesară pentru maternitățile neonatale din București și din țară, fară de care bebelusii prematuri nu ar putea supraviețui.

Codul Fiscal și Legea Sponsorizării 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, susține că firmele pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, unei organizații neguvernamentale, prin încheierea unui contract de sponsorizare cu aceasta, în limita a 0,5% din cifra de afaceri – care se scade din impozitul pe profit de plată. Dacă firma ta are profit și plătește impozit, ne poți sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului. Un exemplu în acest sens:

• Dacă cifra de afaceri (CA) a unei firme este de 20.000 €, iar impozitul de profit datorat de 1.500 €, aceasta poate redirecționa orice suma cu o valoare minimă de 0,5% din CA  (20.000 * 0,5%) = 100 € și o valoare maximă de 20% din impozitul pe profit de plată (20% * 1.500) = 300 €.

• Facilitățile cu privire la direcționarea a 20% din impozitul pe venit pot fi consultate aici.
  • Dacă ai nevoie de informații suplimentare, ne poți scrie la contact@asociatiaprematurilor.ro.
  • IMPORTANT: Alege până pe 31 decembrie 2021, să direcționezi banii către entități nonprofit – furnizori de servicii sociale acreditate, așa cum este și Asociația Prematurilor.

Care este procedura de direcționare a 20%?

Încheie un contract de sponsorizare cu Asociația Prematurilor. Descarcă-l de aici.

Completează-l cu datele companiei tale, în două exemplare, semnează-l, ștampilează-l și trimite-l la adresa Șoseaua Mihai Bravu Nr. 215, București 030316 – Asociația Prematurilor.

La rândul nostru, îl vom semna și ștampila și îți vom trimite un exemplar înapoi prin serviciul de curierat.