A fi parinte de gemeni nu este simplu dar este minunat. Intr-o maniera fascinanta a reusit Irina Becher sa redea bucuria de a fi mama lui MA si MI. O carte de poezii pentru copii, cu rime si ilustratii desprinse din povesti!

Irina Becher este autoarea cartii „Poezii cu MA si MI” si a pastrat amintirile din primul an si ceva de viata impreuna cu gemenele ei in acest jurnal in rime, scrise cu iubire, ca sa si le aduca aminte si sa rada impreuna cu toti cei care se vor regasi in amintirile lor.

Si, nu a fost suficient pentru ea. Urmatorul pas a fost sa adauge o nota caritabila acestui proiect plin de emotie si profunzime.

Fiind un proiect de suflet, o carte scrisa in primul rand pentru fetele mele, pe masura ce au crescut alaturi de mine, am vrut ca veniturile din carte sa mearga spre o cauza, un un cadou facut de fetitele mele catre alti copii, care au nevoie de sprijin. Si am ales cauza bebelusilor nascuti prematur, deloc o coincidenta – fetele au prieteni care au fost in aceasta situatie, iar eu insami (ca orice mama de gemeni) am trecut cu ele prin amenintarea prematuritatii, pe care, insa, noi am reusit sa o evitam” ( Irina Becher)

Ong-ul nostru este mandru si va invita si pe voi sa rasfoiti acest volum de poezii amuzante si sa le includeti in orice bagaj de calatorii, de vacanta sau de cadou.

Bucurosi sa fim parte dintr-un astfel de proiect. Si ca reprezentant al organizatiei, dar si ca mama de gemeni. Este o premiera sa fim sustinuti printr-un volum de poezii, iar Ma si Mi fac acum parte din “ familia” noastra. Editia este una minunata, captivanta si amuzanta pentru copiii mari si mici.  Rasfoind aceasta carte te transpui imediat intr-o stare de bine, zambetul este larg pe chip. Irina a reusit sa redea prin rime si umor situatii familiare. A fost dragoste la prima vedere de cand am citit primele poezii” (Diana Gamulescu – presedinte Asociatia Prematurilor)

Curiosi sa vedeti ce a iesit? Ce au facut Ma si Mi?

Va invitam sa achizitionati cartea direct de pe platformele online:

https://www.curteaveche.ro/p/poezii-cu-ma-si-mi-irina

https://carturesti.ro/carte/poezii-cu-ma-si-mi-957724469?p=1

https://www.elefant.ro/poezii-cu-ma-si-mi_8529da0b-10a3-4629-8d05-8e16aab30355?tracking=searchterm:Poezii+cu+Ma+si+Mi

https://www.librex.ro/carti-cu-poezii/poezii-cu-ma-si-mi.html

https://www.libris.ro/poezii-cu-ma-si-mi-irina-becher-CVE978-606-44-0774-0–p21682935.html

https://www.cartepedia.ro/carte/carti-pentru-copii/literatura-pentru-copii/irina-becher/poezii-cu-ma-si-mi-122975.html