Asociatia Prematurilor lanseaza un apel de caritate pentru sprijinirea maternitatii din Targu Jiu.

In 2020 au fost tratati 115 prematuri si  s-au nascut aproximativ 1000 de nou-nascuti in aceste conditii: “Sectia de normo-ponderali are 25 de paturi. Din nefericire toate sunt vechi, unele rupte , altele deformate. Mi se pare de domeniul fantasticului sa am in sectie toate paturile noi ! Pentru mine personal ar fi o mare bucurie si o realizare! Daca ne puteti ajuta … vom surade fericiti!” Dr Luminita Olanescu  – medic primar Neonatolog Targu Jiu

Asociatia Prematurilor isi propune sa stranga fondurile necesare si pentru dotarea sectiei cu mese de infasat si dulapuri: “Este greu de imaginat ca aceste piese mai exista inca in maternitatile din Romania in anul 2021 si ma intreb ce as simti daca copilul meu s-ar naste in aceste conditii, ma intreb ce simt parintii cand isi vad puiul in astfel de paturi, ma intreb ce simt cadrele medicale care sunt nevoite sa munceasca in conditii de acum 30-35 de ani. Cred in puterea lui impreuna, in generozitatea oamenilor si cred ca desi este perioada de vacanta, oamenii nu vor ramane indiferenti la cum se nasc copiii nostri si ce magic ar fi daca am transforma aceste poze in istorie.” Diana Gamulescu

Impreuna putem produce SCHIMBAREA in maternitatile neonatale din Romania!
Cine ne poate sprijini?

Donatiile si sponsorizarile se pot face direct in conturile:

RON – RO41BTRLRONCRT0411176002

EUR – RO18BTRLEURCRT0411176001