Diana Gămulescu – președinta Asociației Prematurilor apare în cartea Forța Civică a Femeilor. Un proiect semnat de Daniela Teodorescu – redactor șef revista Cariere împreună cu Andreea Paul, care adună la un loc 100 de povești ale femeilor din România care, prin implicare civică, schimbă în bine această lume.

Vestea că, povestea mea va fi inclusă în acest volum important a fost onorantă pentru mine. După 6 ani de antreprenoriat civic, mă bucur să văd că eforturile de a face bine sunt văzute și sunt apreciate de oameni valoroși. Sunt nume importante prezente în acest volum, românce „pioniere” în diferite domenii, chiar mondiale, care au reușit să spargă gheața și, faptul că sunt și eu aici, mă motivează să merg mai departe pe drumul meu, să fac și mai mult bine și să producem “schimbarea” Diana Gămulescu – Președinta Asociației Prematurilor

Forța Civică a Femeilor va fi lansată Joi, 31 mai 2018, ora 18.00, la Târgul de carte Bookfest  de la Romexpo, unde sunt așteptați sute de vizitatori.

Despre Asociația Prematurilor

Asociația Prematurilor dezvoltă în România programe dedicate copiilor născuți prematur, părintilor și personalului medical de la Neonatologie și reunește experți din diferite discipline, părinti, reprezentanți din mass-media și VIP-uri pentru a ȋmbunătăţi calitatea serviciilor publice de sănătate din România

Asociația Prematurilor este membră EFCNI, European Foundation for the Care of Newborn Infants- singura organizație pan-europeană care reprezintă interesele prematurilor și ale nou născuților și reunește organizații de părinti din întreaga lume, cadre medicale din diferite specialități, având ca scop comun îmbunătățirea pe termen lung a sănătății acestora, prin programe de prevenție, tratament, îngrijire și suport celebrează și în România Ziua Mondială a Prematurităţii.

Contact:

Diana Gămulescu

Președinte Asociaţia Prematurilor

Email: diana.gamulescu@asociatiaprematurilor.ro

Telefon: 0737 933 511

Website: www.asociatiaprematurilor.ro

Facebook: https://www.facebook.com/asociatiaprematurilor

Blog: www.dianagamulescu.ro