0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

zile ramase

0

obiectiv

0

deja donati

Doneaza si tu

In Romania, la 30 de minute se naste un prematur cu probleme neurologice, motorii, neuromotorii.

De cel puțin 10 ani, maternitatile nu au mai fost dotate cu echipamentele vitale in ingrijirea bebelusilor prematuri Si ei au sansa la o viata normala, la o dezvoltare armonioasa, la educație, la un loc de munca, la familie, la….vise implinite. Cu sponsorizarea de la tine vom achiziționa echipamente performante necesare pentru unitatile neonatale din Bucuresti si din tara, fara de care acești #EroiInScutece nu ar putea supravietui.

Companiile si/sau persoanele fizice care doresc sa sustina financiar acest proiect ne pot contacta la adresa diana.gamulescu@asociatiaprematurilor.ro

ONG-ul a donat Maternitatii Cantacuzino din Bucuresti echipamente medicale in valoare de 25.725 RON: un bilirubinometru si 2 perfuzomate.

 “Aceasta donatie a putut fi posibila in urma campaniei de fundraising din iarna initiata de voluntari si donatori individuali. Atunci s-a strans suma de 18700 lei si organizatia noastra a completat din fonduri proprii suma necesara pentru a putea achizitiona cele 3 aparate extrem de importante pentru tratarea nou-nascutilor grav bolnavi din terapie intensive neonatala. De asemenea, cu sprijinul unui sponsor am donat produse pentru prematurii din terapie intensiva in valoare de 1700 de RON.” Diana Gamulescu – Presedinte Asociatia Prematurilor.

ONG-ul a dotat si Maternitatii din Vaslui un ecograf si accesorii in valoare de 10.000 de euro. Aici, au venit pe lume in 2020 peste 1782 de nou nascuti, din care 145 nou nascuti sub 2500 g.

Este binevenit acest ecograf in sala noastra de nasteri pentru ca aici era un aparat, dar nu mai functiona de mult timp si este vital in monitorizarea in utero a fatului, evaluarea starii de sanatate etc. ” a declarant dna Dr. Laura Porumboiu, sef sectie Ginecologie maternitatea din Vaslui.

Organizatia a ajuns si la Asociatia “Semn de Viata” care are Centrul Maternal “Sf. Mihail si Gavril” cu donatii in produse vestimentare si de ingrijire a mamei si copilului in valoare de 7050 de lei. Aici sunt gazduite timp de 2 ani mame cu nou nascuti sau copii mici aflate in situatii vulnerabile.

Donează și tu!

Companiile ori persoanele fizice care doresc să susțină financiar acest proiect ne pot contacta la adresa contact@asociatiaprematurilor.ro

Doneaza