Asociația Prematurilor continua proiectele de dotare a maternitatilor neonatatale din Romania cu echipamente vitale in tratarea bebelusilor prematuri.

Astfel, zilele acestea, echipa ONG-ului a facut donatii in Spitalul Clinic „Dr. Ioan Cantacuzino” din Bucuresti.

Sectia de neonatologie a primit:

• 2 umidificatoare
  • 3 monitoare functii vitale ingrijirea nou-nascutilor prematuri
  • 1 monitor functii vitale de transport
  • 5 aspiratoare medicale

In plus,  cadrele medicale au beneficiat si de un training specializat pentru a utiliza eficient si corespunzator aceste echipamente.

Donatia depaseste. 92.700 lei si a fost posibila cu sprijinul sponsorului Tecnic Consulting Engineering Romania SRL, caruia ii multumim!

„“Ajutorul acordat de companii este unul extrem de valoros si se traduce in echipamente vitale pentru terapie intensiva neonatala, pentru acei nou-nascuti care au nevoie din prima clipa de tehnologie performanta ca sa supravietuiasca. Si ne bucuram enorm ori de cate ori o companie foloseste facilitatea fiscala de redirectionare a impozitului din profit catre organizatia noastra. Speram ca in lunile care vor urma sa se alature si alte companii cu profit cauzei noastre” Diana Gamulescu – fondatoarea Asociației Prematurilor

Continuăm împreună si pentru alte maternități și alte cazuri aflate în situații vulnerabile! Pana la finalul acestui an, ONG-ul si-a propus sa stranga 80.000 Euro pentru echiparea maternitatilor din Ploiesti si Campania cu echipamente indispensabile prematurilor care se nasc aici!

Donatiile se pot realiza in mai multe modalitati:

✅Sponsorizare directa prin contract de sponsorizare cu ONG-ul Asociatia Prematurilor
✅Donatie directa folosind linkul de mai jos cu mentiunea #Ploiesti sau #Campina