ISABELA PANA

Isabela Pană, mamă a unei perechi de gemene, născute prematur în anul 2017. Aceasta este fraza care descrie cel mai bine susținerea mea când vorbim despre prematuri și Asociația Prematurilor, dar și despre Diana Gămulescu!

Dorințele mele par simple, dar doar par. Spun asta deoarece prematuritatea este un subiect prea puțin dezbătut, ceea ce face ca mulți părinți să nu știe ce înseamnă, să se lovească de această durere în ziua nașterii copiilor, așa cum am pățit și eu. Totodată, alăturarea mea aici este ca urmare a faptului că știu lipsurile care există în multe spitale, știu cât de mult înseamnă un incubator și cum poate face diferența între viață și moarte. De aceea, doresc să mă alătur vocilor care vorbesc despre prematuritate, să mă alătur Dianei, cea care face tot posibilul ca prin Asociația Prematurilor să informeze și să ajute cazuri simple, dar și secții de terapie Intensivă din toată țara.