Persoană juridică

Redirecționează 20%

Cum vom cheltui banii? 50% din donații se vor aloca Centrului integrat pentru prematuri

Codul Fiscal și Legea Sponsorizării 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, susține că firmele pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, unei organizații neguvernamentale, prin încheierea unui contract de sponsorizare cu aceasta, în limita a 0,5% din cifra de afaceri – care se scade din impozitul pe profit de plată. Dacă firma ta are profit și plătește impozit, ne poți sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului. Un exemplu în acest sens:

Dacă cifra de afaceri (CA) a unei firme este de 20.000 €, iar impozitul de profit datorat de 1.500 €, aceasta poate redirecționa orice suma cu o valoare minimă de 0,5% din CA  (20.000 * 0,5%) = 100 € și o valoare maximă de 20% din impozitul pe profit de plată (20% * 1.500) = 300 €.

Facilitățile cu privire la direcționarea a 20% din impozitul pe venit pot fi consultate aici.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, ne poți scrie la contact@asociatiaprematurilor.ro.

Care este procedura de direcționare a 20%?

Încheie un contract de sponsorizare cu Asociația Prematurilor. Descarcă-l de aici.
Completează-l cu datele companiei tale, în două exemplare, semnează-l, ștampilează-l și trimite-l la adresa Str. Giacomo Puccini, nr. 8A, et 4, Puccini Offices – Asociația Prematurilor.
La rândul nostru, îl vom semna și ștampila și îți vom trimite un exemplar înapoi prin serviciul de curierat.

PFA

01

Detii un PFA in Romania si iti doresti sa sprijini viitorul copiilor nascuti inainte de termen?

Poti directiona catre Asociatia Prematurilor 2% din impozitul pe venit completand Declaratia Unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice.

Descarca declaratia , trimite-o contabilului tau, care o va depune la ANAF si trimite-ne o copie pe adresa de email: diana.gamulescu@asociatiaprematurilor.ro pentru a putea tine evidenta sumelor directionate de voi.

IMM

02

Daca esti administratorul unui IMM inregistrat in Romania, poti sustine proiectele Asociatiei Prematurilor prin directionarea impozitului pe venit. Procedura este foarte simpla. Se completeaza un contract de sponsorizare catre ONG-ul nostru si se trimite prin curier semnat si stampilat la adresa noastra.

Descarca contract de sponsorizare aici

Sponsorizări

03
Asociația Prematurilor este aici pentru a schimba viitorul familiilor cu copii născuți înainte de termen, pentru a rescrie viața acestora și pentru a le oferi șansa la o viață normală, echilibrată, sănătoasă și lipsită de obstacolele impuse de fenomenul prematurității.
Știm că planurile noastre sunt mărețe și avem nevoie de susținerea companiei tale.
Donațiile și sponsorizările se pot face direct în contul RO68BTRLRONCRT0411176001.
Dacă ai nevoie de informații suplimentare, ne poți contacta la contact@asociatiaprematurilor.ro.

Jurnaliști și bloggeri (Influenceri)

04
Ești blogger și iți place să scrii? Credem în puterea cuvintelor și de aceea poți să susții proiectele Asociației Prematurilor prin publicarea unor articole dedicate pe pagina ta.
Ești jurnalist și vrei să aduci în atenția publicului tău cele mai relevante campanii dedicate prematurilor din Romania? Ne poți ajuta prin preluarea bannerelor specifice proiectelor active sau pur și simplu, scriind despre noi, despre activitățile noastre, despre rezultatele noastre și despre beneficiarii proiectelor Asociației Prematurilor.
Îți dorești să ne susții mai mult de atât? Trebuie să ne cunoaștem. Ne poți contacta pe contact@asociatiaprematurilor.ro.