Cine Suntem

Asociația Prematurilor

Cine Suntem

Orice început are în spate o poveste în care există oameni și chimie între ei, care se reunesc în circumstanțe care îi apropie, descoperă că au valori comune, principii, integritate, solidaritate și își propun să-și unească forțele pentru un scop comun. Așa s-a întâmplat și cu Asociația Prematurilor.
De peste 4 ani, fiecare membru fondator s-a implicat în proiecte dedicate bebelușilor, prematurilor, părinților, fiecare în modul său, astfel că firescul s-a petrecut și s-a cristalizat în această organizație.
Asociația Prematurilor se adresează părinților bebelușilor prematuri, maternităților și secțiilor de neonatologie, autorităților, specialiștilor și companiilor care doresc să contribuie la schimbarea unei situații alarmante care afectează sănătatea publică prin efectele pe termen lung ale prematurității sau mortalității infantile.
Partenerii care doresc să sprijine activitatea Asociației Prematurilor ne pot susține prin donații, direcționarea a 20% din impozitul pe profit, sponsorizări, 2% din impozitul pe venit sau voluntariat.

RĂMÂI CONECTAT

Înscrie-te la newsletter și fii primul care află despre proiectele noastre!